Blogini on vihdoin olemassa

Tämä on ollut mielessä jo pitkään, oma blogi. Ensin sen piti olla vain ajatuksiani varten. Sitten jotenkin hurahdin kakkumaailmaan ja ajatus leivontablogin pitämisestä alkoi viehättää. Kunnes elämä pistikin yllättävän vaihteen silmään ja itselleni heräsi halu kirjoittaa huomioita arjesta erityisen lapsen äitinä. Nyt huomaan, etten osaakaan enää valita. Tervetuloa siis seuraamaan sitä kaikkea. Elämää kadulla nimeltä Salakakkuja - tai jotain sinne päin.

En ole ajatellut varsinaisesti jakaa reseptejä, koska useimmissa leipomuksissani sellaista ei ole. Tietysti jos joku sellaista pyytää, hänelle sellaisen saan kirjoitettua. Ja onhan minulla toki muutamia sellaisia luotto-ohjeita, joiden soisi päätyvän monen muunkin käyttöön. Eli ehkä löydät reseptin sieltä, toisen täältä.

Kirjoittaja on tällä hetkellä kotona oleva varmasti-jo-ainakin-melkein-keski-ikäinen nainen. Työelämästä tauolla ollessa on aikaa ajatella pieniä ja isompia ajatuksia. Ja leipoa. Leipoa niin että muita hirvittää. Päivät kuluvat kotona Poika Pienimmäisen ja iltapäivät myös Poika Erityisen ja Tyttö Esikoiseni kanssa. Illemmalla kadulle nimeltä Salakakkuja palaa myös Mies.


Kommentit

  1. Sait minusta seuraajan. Olen myyty. Nautin lukea taitavien kirjoittajien tekstiä, sitä tuntee itsensäkin samalla kyvykkääksi. Oletko ikinä miettinyt kirjottavasi kirjan, proosaa, fiktiota, romanttista chick lit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, joskus silloin aikoja sitten haaveilin Harlekiini-kirjailijan urasta :D Mutta vakavasti puhuen ihana kuulla, että mulla on ainakin yksi Lukija <3

      Poista

Lähetä kommentti

Suosituimmat tekstit